söndag 13 juni 2010

Mekonomen cup

I helgen så var det två-dagars på lungre, man kan säga att jag absolut inte är nöjd!

Det hade lovat regn hela helgen men det blev inte något regn för mig.
I första heatet så tog jag starten och efter att man får byta spår så svänger jag in lite mot mitten därför jag fick startspår sex och det är längst ut, bara ett ögonblick efter de så känner jag att någon trycker mig precis längst bak på kanten på bilen så att jag får sladd och åker rakt in i stakete, jag har ganska hög fart så jag åker ut en bit från staketet och får fronten mot startplattan och då kommer det en saab och åker rakt in i fronten.

Jag blir sur att jag blivigt vänd så hag lägger i ettan och trycker full gas, kör om en saab på utsidan och sen så kör jag ett varv men ser på tempmätaren att kylan är trasig för att tempraturen går upp väldigt fort, jag stannar och stänger av bilen. Jag får bli bokserad in i depån. När jag kommer in dit å öppnar vi motorhuven och ser att jag krökt balken och att kylarslangen har vikits.

Det blev inget mer kört denna helg, så jag är absolut inte nöjd med denna tävling, så nu är det bara ut i garaget och fixa bilen till nästa tävling som blir två-dagars i krokom!

Bild kommer på bilen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar