torsdag 9 september 2010

Föllinge.

Jag har inte haft tid att uppdatera men nu tog jag mig tid.

Ja tävlingen var alltså i Föllinge och det var sista sponsorcup tävlingen för iår.

Heat ett: Jag fick en väldigt bra start men sen så kör hon som är brevid mig rakt in i min sida och för att jag ligger en bit längre fram en hon så trycker hon runt mig så jag bli vänd och hamnar utanför banan. Jag vände och börjar köra ikapp dom andra, jag hinner ifatt dom och det blir slutligen en tredje plats.

Heat två: Jag fick åter en bra start men jag möter en som har mycket bättre bil så det blir en andra plats i de heatet.

Heat tre: Jag får åter igen an bra start och ligger två hela tiden under de hetat.

Ja det blir en b-final för mig och den gick väldigt bra. Jag tar starten jag och en annan kille rycker ifrån dom andra. Vi har en jämn kamp om första platsen men jag låg före hela tiden. Han går i i alternativet när det är tre varv kavr tor jag. Jag tar det två varv efter och när jag går ut från alternativet så blir det väldig nära att jag skulle ha blivigt omkörd men jag stänger bra och tar målfalggen.

A-final: Ja jag kommer då sist in i a-finalen efter att jag har vunnit b-finalen. Jag kommer iväg som fyra och ligger på en stadig fjärde plats hela a-finalen.

Det blir en fjärdeplats totalt sponsorcupen 2010, jag är nöj över de nu är det bara att sika mot okq8 racet som går i Krokom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar