lördag 7 maj 2011

Tränat.

Ja nu är testet över och det gick väl bra kan man säga efter lite strul.

Igår när vi skulle lasta började bilen gå dåligt igen, vi fick inte till bilen på kvällen så vi lät den stå över natten och skulle försöka fixa den på morgonen.
Efter lite inställningar och mätande hur mycket bensin spridarna sprutade på så fick vi den att gå riktigt. Så det bar iväg upp på lungre.

Första varven så dog bilen i kurvor, visade sig att det var för lite bensin i tanken och att bensinen åkte undan så den drog bara i sig luft.

Andra gången jag var ut funkade den bra, lite ovant med diff men annars gick det bra, den är kanske lite mjuk så den sladdade ganska så mycket. När jag kom in i depån så såg jag att den var uppe i 120 grader, men motorn visade sig inte vara så varm så vi trodde det var fel på mätaren så jag stack ut igen och på fjärde varvet så börja det rycka vitt från bilen. Det visade sig att det inte var någon cirkulation på vattnet (vattenpump trasig) så det blev inget mer kört med den bilen idag.

Istället för sciorccon så fick jag testa Erik Perssons celica och det var välsigt roligt, kanske ska skaffa sig en sån??

Nästa helg är det tävling, första sponsorcups tävlingen för iår så nu är det bara att börja ladda.!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar